Praktijk

Rijlessen met een fijne sfeer

Starten met rijlessen

De rijlessen duren 6o minuten. In die tijd word je thuis opgehaald en thuis afgezet. Wil je ergens anders afspreken is dat uiteraard ook mogelijk. 

Je hebt een vaste rij-instructeur. Dit werkt effectiever dan wisselende instructeurs, mede omdat een vaste instructeur als geen ander weet waar je in je opleiding staat. 

Pakketten
Wij bieden verschillende pakketten aan met een variërende hoeveelheid aan lessen. Bekijk welk pakkeet bij jou het beste past.

Losse lessen
Wanneer je de voorkeur geeft aan losse lessen doordat je bijvoorbeeld al een keer examen hebt gedaan kan dat ook bij ons. Mocht je twijfelen tussen een pakket of losse lessen is het altijd mogelijk om dit te bespreken met een instructeur, deze komt dan met een passende oplossing.

Overigens rijdt u altijd in een recente, goed onderhouden en goedgekeurde lesauto welke is voorzien van de nodige accessoires.

Selective focus of the male hand winds up the car ignition key

Hoe gaat het praktijkexamen?

Proefles aanvragen

Maak kennis met ons via een proefles. Tijdens deze proefles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, de rijschool en krijg je al een klein beetje inzicht in je rijvaardigheden. Na de proefles kun je beslissen of je verder wilt gaan of niet.